Tandvårdsteamet

Tandvårdsteamet drivs av Tandläkarna Elin Roos och Helena Ambré. Vår vision är att vara en trivsam klinik med patienten i centrum, att följa utveckling och bedriva tandvård med hög kvalitet.

Vi är en ADDERA-mottagning i Praktikertjänst vilket innebär en gedigen utbildning i bästa omhändertagande av våra kunder.

På kliniken använder vi oss av teamtandvård. Teamen består av en tandläkare och två tandsköterskor. Vår receptionist och tandhygienist ingår i alla teamen. Beroende på vilken tandläkare du går till kommer det teamet att ha hand om dig från första kontakten tills det att du är färdigbehandlad.

Vi är en del av Praktikertjänst

 Praktikertjänst AB är det största företaget inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. De 1 600 delägarna arbetar själva som verksamhetsansvariga på mottagningar över hela landet. Delägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Praktikertjänst drivs av en tydlig affärsidé – att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt för patienterna. 

Genom hög kvalitet, kontinuerlig utveckling och utbildning gör vi svensk vård bättre.

Helena Ambré, Tandläkare

Elin Roos, Tandläkare

Kristin Axelsson, Tandhygienist

Maria Sjöstrand, Receptionist

Camilla Svensson, Tandsköterska

Sarina Celil, Tandsköterska

Ann-Louise Sköld, Tandsköterska

Kristina Andersson, Tandsköterska

Följ vår vardag

Besöksadress

Kontakt